Varrak: me ei näidanud parimat korvpalli, aga püsisime ikka mängus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak tõdes pärast EuroCup sarjas võõrsil Riia VEFilt saadud kaotust, et teda valdavad kahetised tunded. «Me ei näidanud oma parimat mängu, aga olime ikkagi võõral väljakul mängus sees, see annab veelkord kinnitust, et oleme teinud oma tasemes sammu edasi,» rääkis ta.

Varrak märkis, et Kalev tegi esimesel poolajal 10 pallikaotust, lisaks lasti läbi ka mõned lohakused. «Samas ei saa öelda, et VEF oleks mänginud kehvasti – vastupidi, pooled meie pallikaotused olid tingitud vastase heast kaitsest,» tunnistas Kalevi peatreener.

Kalevi suurimad korvikütid oli Vlad Moldoveanu 16 ja Rain Veideman 14 punktiga. Kuna mõned päevad tagasi meeskonnast lahkunud Armands Škelele pole veel asendajat leitud, pidi Veideman veetma platsil 33 ja pool minutit.

«Kindel on see, et pikalt ei saa me nii jätkata,» lausus Varrak. «Praegu pole meil silmapiiril sellist mängijat, keda tahaksime ja kes oleks meie pakutud hinna eest nõus siia tulema. Parem las mängivad praegused mehed mõnes kohtumises rohkem, kui hakkame kellegi toomisega kiirustama.»

Kalevil on EuroCup sarjas 1 võit ja 6 kaotust ning meeskond minetas võimalused alagrupiturniirilt edasi pääseda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles