Manchester Unitedi peatreener: see oli meie parim esitus

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi mängijad rõõmustamas.
Manchester Unitedi mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Manchester United purustas eilses jalgpalli Meistrite liiga kohtumises võõrsil Bayeri Leverkuseni 5:0. Unitedi peatreener David Moyes hindas oma hoolealuste esitust suurepäraseks.

United alistas eilses kohtumises seni alagrupitabelis lähima konkurendina püsinud Leverkuseni ning kindlustas edasipääsu 16 parema hulka, kuna alagrupis on neil üks voor enne lõppu kirjas 11 punkti ning lähimaks jälitajaks kerkinud Donetski Šahtaril kaheksa silma.

Hea esituse teinud Inglismaa klubi juhendaja David Moyes hindas oma hoolealuste mängu kõrgelt. «Arvan, et pean vastama jah, on küll,» vastas Moyes küsimusele, kas see on tema käe all mängiva Unitedi senine parim esitus. «Loodan, et suudan jätkata meie endiseid standardeid. Tänane tõestas, et see on võimalik. Meilt oodati, et jõuaksime 16 parema hulka, ning samuti oodatakse, et esineksime hästi koduses liigas ja karikasarjades. Tänane esitus on see, mida loodaksin näha rohkem; siiani pole ma seda näinud nii sageli, kui mulle meeldiks,» lisas Moyes.

ManU läks eilset mängu juhtima juba 22. minutil, kui värava lõi Antonio Valencia. Kohtumise käigus said jala valgeks veel ka Jonny Evans, Chris Smalling ja Nani, üks tabamus läks omaväravana kirja Bayeri mehele Emir Spahicile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles