Bayern püstitas eilse võiduga Meistrite liiga rekordi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bayerni mängijad väravat tähistamas.
Bayerni mängijad väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Eelmise hooaja Meistrite liiga võitja Müncheni Bayern alistas eile võõral väljakul Moskva CSKA ja püstitas selle võiduga liigas uue rekordi järjestikkustes võitudes.

Bayernile oli eilne võit kümnes järjestikune paremustulemus ning sellega löödi üle Barcelona 2002. aastal püstitatud Meistrite liiga järjestikkuste võitude rekord.

Bayerni peatreener Pep Guardiola jäi eile Venemaal keerulistes oludes mänginud meeste esitusega rahule. «Olen uhke oma meeskonna üle ja õnnelik klubi pärast. Euroopas kümme mängu järjest võita ei ole lihtne,» selgitas Guardiola. «Väljak oli halvas korras, see oli ohtlik ja mängida oli keeruline. Meeskond kohanes siiski hästi ja näitas iseloomu, olen nende esituse üle väga õnnelik,» lisas Guardiola.

Bayern sai oma rekordilist kümnendat järjestikkust võidumängu juhtima 17. minutil, kui täpne oli Arjen Robben. 56. minutil viis Mario Götze külalised 2:0 ette, ent siis realiseeris CSKA poolt 62. minutil penalti Keisuke Honda. 65. minutil vormistas Thomas Müller Bayernile võiduseisuks 3:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles