Piiroja: tahan endale siiski veel ühe võimaluse anda

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: PP

Eesti koondise keskkaitsja Raio Piiroja on pärast tõsist vigastust mõlgutanud loobumismõtteid ja rääkis Pärnu Postimehele antud intervjuus, et tõmbab karjäärile joone alla, teeb ta otsuse oma tuleviku osas pigem siiski kevadel.

«Treenin oma keha veel korra üles ehk annan endale pingevabalt võimaluse – kui tervis peab vastu, siis peab, aga kui ei, pole ka midagi hullu. Ma ei pane endale pinget peale, et tulen tippsporti tagasi. Kui tervis lubab, siis võin jõukohasel tasemel teatud aja veel mängida,» selgitas Piiroja portaalile jalgpall.ee.

«Vaatame, mis saab. Kiiret ei ole. Praegu liigun samm-sammult. Ettevalmistused selleks, mis saab pärast profikarjääri, on tehtud,» lisas koondises 113 mängu pidanud mees.

Eesti Jalgpalli Liit tänab kõiki vähemalt 100 korda koondist esindanud mehi pärast karjääri lõppu lahkumismänguga. Kui Piiroja kevadel karjääri lõpetamisest teatab, võiks tema lahkumismatšiks olla 26. mail peetav maavõistlus Gibraltariga. Kui aga keskkaitsja jätkab mängimist, lükkub ka lahkumismatš edasi.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles