Lietuvos Rytas sai Euroliigas ülisuure kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lietuvos Rytase eurohooaeg kulgeb üle kivide ja kändude. Pildil palliga Martynas Gecevicius.
Lietuvos Rytase eurohooaeg kulgeb üle kivide ja kändude. Pildil palliga Martynas Gecevicius. Foto: SCANPIX

Leedu tippklubi Lietuvos Rytas käsi käib korvpalli Euroliigas jätkuvalt kehvasti - täna saadi kodusaalis 53:84 «pakk» Kubani Lokomotivilt.

Derrick Brown tõi võitjatele 20 punkti, Richard Hendrix lisas 14 ja Aleks Maric 12 punkti. Rytase parimad olid Renaldas Seibutis 15 ja Juan Palacios 13 punktiga. Rytas on seitsme vooru järel ühe võidu ja kuue kaotusega alagrupis viimasel, Lokomotiv aga kuue võidu ja ühe kaotusega esimesel kohal.

Teises sama alagrupi mängus sai Tel Avivi Maccabi võõrsil napilt 78:76 jagu Belgradi Crvena Zvezdast, Sofoklis Schortsanitis tõi võitjatele 22 punkti. Maccabil on tabelis viis võitu ja kaks kaotust, Crvena Zvezdal vatupidiselt kaks võitu ja viis kaotust.

B-grupi tänases ainsas kohtumises sai senise eurohooaja kõige väiksema, «vaid» kümnepunktise võidu Madridi Real, kes alistas võõrsil 79:69 Bambergi Brose Basketsi. Nikola Mirotic tõi Realile 20 ja Sergio Rodriguez 19 punkti, Bambergi parimad olid 12 punktiga Sharrod Ford ja Mike Zirbes. Ral jätkab täisedu seitsme võiduga alagrupis liidrikohal, Bambergil on kaks võitu ja viis kaotust.

C-grupis võitis Malaga Unicaja võõrsil 84:76 Zielona Gora Stelmeti, Zoran Dragic viskas 21 ja Nik Caner-Medley 18 punkti. Kaotajate parim oli 21 punktiga Przemyslaw Zamojski. Unicaja sai nelja kaotuse kõrvale kolmanda võidu, Zielona Gora meeskonnal on tabelis kaks võitu ja viis kaotust.

Teises sama grupi mängus jätkab löömatuna Pireuse Olympiakos, kes alistas 72:54 Galatasaray Liv Hospitali. Võitjatele tõi Bryant Dunston 18 punkti, Vassilis Spanoulis lisas 12 silma. Galatasaray resultatiivseimad olid võrdselt 10 punktiga Furkan Aldemir ja Sinan Güler. Olympiakosel on tabelis seitse võitu, Galatasaray sai nelja võidu kõrvale kolmanda kaotuse.

A-grupis alistas Nanterre kodus kõige napimalt 62:61 Belgradi Partizani, võidu tõid Prantsuse klubi resultatiivseimana 14 punkti kogunud Trenton Meachami vabavisked 5,9 sekundit enne lõppu. Dragan Milosavljelvic kogus Partizani parimana 16 punkti, ent ei tabanud lõpusekundil viset, mis võinuks serblastele võidu tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles