Legia peatreener: Ojamaa vajab raputust

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dusan Kuciak ja Henrik Ojamaa (paremal)
Dusan Kuciak ja Henrik Ojamaa (paremal) Foto: Facebook / Varssavi Legia

Jalgpallur Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia kaotas eile Euroopa liigas koduväljakul 0:2 Roma Laziole. Pärast kohtumist rääkis Legia peatreener Jan Urban ka Ojamaast, kellele on Poola meedia viimasel ajal kaaslastega mitte arvestamist ette heitnud.

Umbes kohtumise 67. minutil leidis aset intsident, kus Ojamaa pääses mööda Lazio väravavahist ning seejärel terava nurga alt palli väravast mööda lõi. Samal ajal oli üks meeskonnakaaslane keskel paremal positsioonil, kuid eestlane otsustas talle mitte sööta.

Ojamaad kritiseeriti mõnes Poola meediaväljaandes ka pärast eelmist liigamängu Pogoni vastu. «Rääkisin temaga pärast kohtumist Pogoniga, kus ta samuti kaaslastega ei arvestanud. Tundub, et peame veel rääkima. On näha, et ta tahab ainult head, kuid võtab vastu valesid otsuseid. Ta teeb asju ise, sest tahab näidata, mida oskab,» rääkis Legia peatreener Urban pärast mängu Eurospordile. «Võib-olla tuleks kasu väike raputus ja mees mõneks mänguks pingile jätta. Samas teame kõik, et meil ei ole selleks võimalust,» vihjas Urban Legia õhukesele koosseisule.

Pärast mängu jõudis Ojamaa kehva lahendust kritiseerida ka Legia väravavaht Dusan Kuciak, kuid sellise käitumise eest teenis ka tema peatreenerilt kriitikat. «Kuciak ei oleks tohtinud selliseid asju öelda. Neid asju arutatakse riietusruumis,» ütles Urban.

Legia on Euroopa liigas kaotanud kõik viis mängu ja pole suutnud lüüa mitte ühtegi väravat. Viimases voorus minnakse võõrsil vastamisi Apolloniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles