Euroliiga mängule Leetu sõidab täna 400 Eesti korvpallifänni

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene (vasakul) Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene (vasakul) Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise ja Milano Emoprio Armani tänaõhtusel Euroliiga mängul näeb haruldast vaatepilti, kui Leedu ja Itaalia tippklubide vahelist kohtumist sõidab vaatama ka umbes 400 Eesti korvpallisõpra.

Eesti kossufännide kõrgendatud huvi on tingitud asjaolust, et Itaalia klubi rivistusse kuulub koondise kapten Kristjan Kangur ja Leedu meistri hingekirja üks koondise liidreid Siim-Sander Vene.

Korvpallisõprade huvi ei ole vähendanud ka asjaolu, et oktoobris seljaoperatsioonil käinud Kristjan Kangur jääb tänasest mängust kindlasti kõrvale ning eile teatas vigastusest tingitud mängupausist ka Siim-Sander Vene, vahendab basket.ee.

Eesti korvpallisõprade invasioon 600 km kaugusel olevasse Kaunasesse on igatahes äratanud juba ka Leedu meedia tähelepanu ning teiste hulgas on antud teemat kajastanud juba ka riigi suurim korvpalliportaal Krepsins.net

Euroliiga B-alagruppi juhib enne tänaõhtuseid mänge 7 võiduga Madridi Real. Järgnevad 4 võiduga Milano, 3 võiduga Istanbuli Anadolu Efes, 2 võiduga Žalgiris ja Bamberg ning 1 võiduga Strasbourg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles