Homsel spordipeol näeb Erika Salumäe Souli olümpiakulda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe Souli olümpiakuld jõuab täna spordimuuseumisse
Erika Salumäe Souli olümpiakuld jõuab täna spordimuuseumisse Foto: Andres Haabu

Homme, 30. novembril toimub Tallinnas Rocca al Mare kaubanduskeskuses suur spordipidu, kus saab näha olümpiamedaleid - esimest korda on laiema avalikkuse ees ka Erika Salumäe Souli kuldmedal, ning avatakse Eesti Olümpiakomitee 90. aastapäevale ja Eesti sportlaste olümpiasaavutustele pühendatud näitus.

Rattasõidus saab kohapeal igaüks võistelda eesti parimate sportlastega. Näidatakse olümpiarõivaid nii minevikust kui ka neid kõige uuemaid – selleks on eraldi püsti pandud sportlik moelava. Kohapeal on ka mitmed legendaarsed Eesti sportlased, kellelt saab autogrammi küsida.

Kell 13:00 algav spordipidu toimub Rocca al Mare keskuse I korrusel, Montoni poe esisel alal, kuhu on üles pandud uhiuus sporditeemaline näitus ja läbinisti sportlik moelava, kus esitlemisele tulevad Sotši 2014 olümpiamängude paraadkollektsioon ning võistlus- ja treeningrõivaste kollektsioon.

Külalistel on harukordne võimalus uudistada Kristina Šmigun-Vähi, Andrus Veerpalu ning Erika Salumäe olümpiamedaleid  - sealhulgas kuulsat Erika Salumäe Souli olümpiakulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles