Viljandi HC peatreener: peame iga võidu üle õnnelikud olema

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kaheksanda vooru viimases kohtumises alistas Viljandi HC võõrsil SK Tapa 29:17 (12:7).

Esimese poolaja keskel juhtohjad haaranud ja seejärel turvaliselt eduseisu hoidnud Viljandi resultatiivseim oli Robert Lõpp kaheksa ning mitme põhimängijata tegutsenud Tapal Rando Sein viie tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Alguses ei suutnud kumbki meeskond skoori teha. Me ei saanud esimestel minutitel Tapa väravale praktiliselt pihtagi ja kui saime, siis oli nende puurivaht ees. Samuti tegutsesid mõlemad meeskonnad kaitses hästi. Meie jaoks oli see hooaja kolmandaks võiduks, mille üle peame õnnelikud olema, kuid siiski ei tohi me veel mõelda, et kõik on hästi. Jäin tänase mänguga rahule, aga selgema pildi meeskonna seisust annavad kaks järgmist matši Värska Originaali ja Viimsi/Tööriistamarketi vastu.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Esimese veerandtunni järel oli tablool jalgpalliskoor 4:0. Me küll juhtisime, ent ei visanud seejärel väravaid ära ja vastane sai samal ajal oma mängu käima. Me ei suutnud realiseerida üksikläbimurdeid ehk individuaalsetest oskustest jäi puudu. Teisalt on meil noor koosseis ja kuna sellest kohtumisest tehti videoülekanne, siis mõjutas see poiste tegutsemist platsil. Seekord võis rahule jääda väravavaht Artur Oganezovi tegutsemisega ning oma koha mängis välja ka Ailar Puhasmets, kellel oli tavapärasest suurem vastutus.»

Tabeliseis 8. vooru järel: Põlva Serviti 16, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 14, Värska Originaal 10, HC Viimsi/Tööriistamarket 10, Aruküla SK 6, Viljandi HC 6, SK Tapa 1, Audentes 1 punkt.

Tulemus:

SK Tapa – Viljandi HC 17:29 (7:12)

SK Tapa: Rando Sein 5, Martin Adamson 3, Sander Annula 3, Mihkel Koppelmann 2, Ailar Puhasmets 2, Gert Trofimov 1, Ardo Levo 1.

Viljandi HC: Robert Lõpp 8, Ott Varik 6, Sten Maasalu 4, Mark Lõpp 4, Kristjan Koovit 3, Karl Toom 3, Karl Roosna 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles