Žalgirise peatreener: Vene on ideaalne number kolm

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene Kaunase Žalgirise särgis.
Siim-Sander Vene Kaunase Žalgirise särgis. Foto: SCANPIX

Kaunase Žalgirise korvpalliklubi peatreener Saulius Štombergas rääkis ERR Spordile, et hetkel vigastusega võitlev Siim-Sander Vene on Kaunase meeskonna jaoks väga tähtis mängija ning näeb eestlasel suurt tulevikku.

«Siim on meil tiimis suure rolliga mängija, ta on üks põhimeestest. Ta peaks mängima ja näitama, mida ta oskab, kuid ta tuli rahvuskoondise juurest vigastatuna ning ei saa seda praegu teha,» sõnas legendaarne Leedu mängumees ja nüüdne Žalgirise peatreener. «Ta on ideaalne mängija number kolme positsioonil. Siimul on oskused, kuidas skoorida, kuidas läbi murda, tal on kõik oskused olemas. Kui tal talenti poleks, ei oleks ta Žalgirises,» iseloomustab Štombergas eestlast.

Täna õhtul lähevad korvpalli Euroliigas vastamisi Žalgiris ja Milano Olimpia. Lisaks Venele ei saa kohtumises kaasa teha ka Milano mängumees Kristjan Kangur. Vaatamata sellel on Leetu sõitnud mängu vaatama umbes 400 eestlasest korvpallifänni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles