Fordi boss: Ogierist võib saada Loeb'ist edukam rallisõitja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: SCANPIX

Fordi meeskonna bossi Malcolm Wilsoni sõnul võib Sebastien Ogierist autoralli MM-sarjas saada veel edukam sõitja kui kuuekordne maailmameister Sebastien Loeb.

Lõppenud nädalavahetusel liikus 26-aastane Ogier Uus-Meremaa rallil ka võidu suunas, kuid sai lõpuks Fordil sõitva Jari-Matti Latvala järel teise koha, vahendab Autosport.

Wilsoni arvates võib Citroëni noortetiimi kuuluv Ogier vabalt jõuda Loebi saavutusteni ning ehk isegi kaugemale. «Ogier on jälle paremaks läinud,» tõdes Wilson. «Ta sõitis Uus-Meremaal väga hästi. Kui vaadata Loebi ja Ogieri karjääre, siis minu arvates Ogier edestab Loebi. Kahtlemata saab temast väga suur tegija.»

Ogier ise jäi võrdlemisi tagasihoidlikuks. «Areng on muidugi olnud väga kiire, aga Sebastien on ikka uskumatu rallisõitja ja tal on olnud uskumatu karjäär,» sõnas Ogier. «Väga raske saab olema tema tulemusi korrata, aga annan endast parima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles