Meistrite liiga: Kreek aitas alistada üllatajaid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: volley.ee.

Võrkpalli Euroopa Meistrite liiga C-alagrupi kolmandas voorus võitis Pariisi Volley eile koduväljakul Montenegro klubi Budva Budvanska 3:0 (25, 16, 19) ja tõusis tabelis Rzeszowi Resovia järel teiseks. Pidada on veel kolm vooru, edasi pääseb kaks paremat igast alagrupist, vahendab volley.ee.

Ardo Kreek aitas Prantsusmaa klubi võidule kaasa seitsme punktiga. Viiest tõstest lõi ta punktiks kolm palli (60%), kaks punkti lisandus bloki ja pallinguga. Pariislastest tõi Marko Ivovič 16 punkti (88% !) ja Mori Sidibe 15 (64%) punkti.

Liider Resovia kaotas kodus üllatuslikult Budvanskale 2:3. Pariisi Volley omakorda jäi juba esimeses voorus alla Resoviale 0:3 ja seda koduväljakul. Kreegi meeskonnal jääb veel mängida Budvanska, Česke Budejovice Jihostroj ja Resoviaga. Tänaseks reastutakse nõnda: Rzeszowi Resovia 7 punkti (2 võitu, 1 kaotus), Pariisi Volley 6 (2-1), Budva Budvanska 5 (2-1), Česke Budejovice Jihostroj 0 (0-3).  

Prantsusmaa mitmekordne meister Tours VB on kaheksa punktiga esikohal A-alagrupis, vaid ühe punktiga jääb maha Piacenza Copra Elior, kolmas on kolme punktiga Ljubljana ACH Volley. 

B-alagrupis jätkab vääramatult (9 p) Venemaa meister Belogorodi Belogorje, kuue punktiga on teine Pireuse Olympiakos. D-alagrupis on kaheksa punkti Trentino Diatecil, kaks punkti vähem Berliini RW-l. E-alagrupis jätkavad reaalselt pürgimist kahe parema hulka LBM Mačerata (8 p), Kaasani Zeniit (6) ja Novosibirski Lokomotiiv (4), F-alagrupis Ankara Halkbank (9) ja Jastrzebski Wegiel (6), G-alagrupis Roeselare Knack (9), Kedzierzyn-Kozle ZAKZA (5) ja VfB Friedrichshafen (4).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles