Hirmutav video: kraana tappis jalgpalli MMi võõrustaval staadionil kaks inimest

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sao Paulo staadionil kokku varisenud kraana ning õnnetusejärgne vaatepilt.
Sao Paulo staadionil kokku varisenud kraana ning õnnetusejärgne vaatepilt. Foto: AFP / Scanpix

Youtube'i videokeskkonna kaudu on avalikuks saanud video Brasiilias Sao Paulo staadionil toimunud õnnetusest, milles kukkus ehitusjärgus olnud staadionil kokku suur kraana. Õnnetuses sai vigastada mitu inimest, hukkunuid on seni tuvastatud kaks.

Kaks päeva tagasi Brasiilias toimunud õnnetuses varises järgmise suve jalgpalli MMi avatseremooniat võõrustaval Sao Paulo staadionil kokku kraana, mis kukkus pooleliolevate tribüünide peale. Ühe Brasiilia uudiseid vahendava portaali andmetel on seni uurimise all kaks versiooni. Ühe teooria kohaselt põhjustas õnnetuse ehitamist assisteerinud kraana, mis sõitis kogemata tribüünidele sisse ning põhjustas sellega varingu. Teise versiooni kohaselt oli kraanale peale pandud liiga suur raskus ning see põhjustaski kukkumise. Ametlikku versiooni ei ole veel kinnitatud.

Kui esialgu väitsid uudisteagentuurid, et õnnetuses hukkus kolm inimest, siis nüüd on hukkunute arvuks määratud kaks. Sao Paulo staadion oli enne õnnetust raportite kohaselt 94% valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles