Klavan hoidis taga nulli, Dortmundile raske võit

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (esiplaanil) FC Augsburgi särgis.
Ragnar Klavan (esiplaanil) FC Augsburgi särgis. Foto: EPA

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas oli Ragnar Klavan oma ülesannete kõrgusel, kui aitas koduklubi Augsburgi väravateta viigini Berliini Hertha vastu.

Eelmisel nädalal Hoffenheimi alistanud Augsburg sai tabelisse juurde ühe punkti ja asub hetkel 17 punktiga üheksandal kohal. Herhtha on kogunud kaks punkti rohkem ja hoiab seitsmendat kohta.

Tippmeeskondadest oli raskustes Dortmundi Borussia, kes sõitis külla peatreener Jürgen Klopi eelmisele tööandjale Mainzile. Borussia läks kohtumist 70. minutil Pierre –Emerick Aubemeyangi tabamusest küll juhtima, kuid kõigest neli minutit hiljem viigistas penaltist mänguseisu Jean-Eric Choupo-Moting. Viimane sõna jäi siiski Dortmundile ja Robert Lewandowskile, kes mängu lõpu eel kaks üheteistkümne meetri karistuslööki realiseeris.

Liider Müncheni Bayern alistas samal ajal Arjen Robbeni avapoolaja väravatest 2:0 Braunschweigi, Leverkusen oli kodus 3:0 üle Nürnbergist.

Liigatabel:

  1. Bayern 38 punkti (14 mängu)
  2. Leverkusen 34 (14)
  3. Dortmund 31 (14)
  4. Mönchengladbach 25 (13)
  5. Wolfsburg 23 (14)
  6. Schalke 21 (13)
  7. Hertha 19 (14)
  8. Mainz 19 (14)
  9. Augsburg 17 (14)
  10. Stuttgart 16 (13)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles