Balotelli aitas Milanil halva seeria lõpetada

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milani jalgpalliklubi lõpetas viis mängu kestnud võiduta seeria Itaalia jalgpalliliigas, kui alistas võõral väljakul tänu Riccardo Montolivo, Mario Balotelli ja Kaka väravatele Catania.

Milan alustas kohtumist domineerivalt ja hoidis ohtralt palli, kuid Catania oli see, kes ühega oma esimestest rünnakutest 13. minutil kohtumist juhtima asus, kui Lucas Castro löök rikošeti abil tee väravani leidis, vahendas Soccernet.ee.

Külalisvõistkond kosus sellest tagasilöögist kiiresti ning 20. minutil taastati läbi keskväljamehe ja meeskonna kapteni Riccardo Montolivo löögi teenitult viiginumbrid.

Milani taktikepi all kulgesid ka järgnenud minutid ja 63. minutil haaratigi eduseis, kui Mario Balotelli tugeva ja madala karistuslöögi värava alumisse nurka virutas.

Paar minutit hiljem jäi Catania kümnekesi, kuid veidral moel suutsid nad end selles olukorras koguda ja järgnenud kümnel minutil mitu väga teravat rünnakut teha.

Liigat juhib Juventus, Milan on hoidmas kaheksandat kohta, Catania on viimasel 20. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles