Red Bull saatis uue sõitja liigsetest kilodest vabanema

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Uuest hooajast vormel-1 sarjas Red Bulli meeskonnas võistlev Daniel Ricciardo peab oma füüsise kallal veel vaeva nägema, sest esimesed proovid näitasid, et ta on autosse mahtumiseks pisut liiga suur.

«Pean praegusega võrreldes veel paar kilo alla võtma. Aga see pole mingi probleem. Vaatan hea meelega UFC-matše ja need kutid võtavad enne kohtumist nädalaga neli kilo alla. Sellega võrreldes on kuu ajaga kilost või paarist vabanemine ju lapsemäng,» sõnas Ricciardo Brasiilia portaalile Totalrace.

Ricciardo on meeter ja 75 sentimeetrit pikk ning kaalub erinevatel andmetel 64-66 kilo, olles sellega õige pisut raskem kui samas pikkuses tiimikaaslane Sebastian Vettel. Järgmisel hooajal võetakse vormel-1 autode juures kasutusele suur hulk tehnilisi muudatusi ning inseneridel on niigi kõvasti tegemist, et lubatud miinimumkaalule võimalikult lähedale jõuda. Iga kilo on seetõttu ka sõitjate puhul rangelt arvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles