Arsenali ja Walesi koondise staar jätkab rekordilises hoos

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ramsey.
Aaron Ramsey. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond on tänavu olnud suurepärases hoos ja tiimi üheks vedajaks on olnud 22-aastane poolkaitsja Aaron Ramsey, Walesi koondislane on Premier League’s saanud sel hooajal kirja juba kaheksa väravat.

Eelnevatel hooaegadel oli Ramsey löönud Arsenali eest Premier League’s kokku seitse väravat. Nädalavahetusel lõi Ramsey taas kaks väravat (Arsenali 3:0 võidumängus Cardiff City üle) ja nüüd on tema arvel kokku 15 tabamust, sellega sai temast Arsenali eest kõige rohkem väravaid löönud uelslane. Eelmine tippmark kuulus 14 tabamusega John Hartsonile, kirjutab Eurosport.

Kui Ramsey jätkab Premier Leagues samasuguse hooga, siis peaks ta kevadeks kokku saama 23 väravat. See näitaja oleks aga Inglismaa kõrgliigas poolkaitsjate seas rekordiks pärast hooaega 1993/94, kui Matt Le Tissier sai kirja 25 tabamust.

Vaata videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles