Madridi Reali tugitala tahab liituda pururikka Monacoga

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria.
Angel di Maria. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpalliliigas mängiv AS Monaco klubi võib väidetavalt juba jaanuaris täieneda Madridi Reali mängumehe Angel di Mariaga, kes on oma praeguse tööandja juures õnnetu.

Di Maria ja Reali koostöö lõppemisest on räägitud sel aastal varemgi - peamiselt seetõttu, et 25-aastane di Maria on rahulolematu oma rolliga pärast seda, kui sel suvel liitus meeskonnaga Gareth Bale. Kui varasemalt on di Mariat seostatud näiteks Arsenali ja Manchester Unitediga, siis nüüd on mitmed spordiportaalid kinnitanud, et Reali mängumehe esimeseks valikuks on just Vene miljonärile Dmitri Rõbolovlevile kuuluv rikas Monaco meeskond.

Väidetavalt on di Maria juba oma agendile teada andnud, et soovib Realist lahkuda ning üleminek võib toimuda juba jaanuarikuise üleminekuperioodi jooksul. Di Maria ühines Realiga 2010. aastal.

Rõbolovlev on alates 2011. aasta lõpust soetanud Monaco meeskonda mitmeid nimekaid mängijaid, teiste hulgas näiteks Radamel Falcao, João Moutinho, James Rodríguezi, Ricardo Carvalho, Éric Abidali ja Jérémy Toulalani.

Koduses Prantsuse liigas on Monaco hoidmas kolmandat kohta, liigat juhib Pariisi Saint-Germain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles