Lewandowski loodab konkurentide hävimist: Bayernit peaks tabama kriis

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SCANPIX

Borussia Dortmundi jalgpalliklubi ründaja Robert Lewandowski kommenteeris koduse Saksamaa liiga peamise rivaali Müncheni Bayerni meeskonna vormi ning avaldas lootust, et Müncheni tippklubi tabab hooaja jooksul mingil hetkel mõõn.

Lewandowski ja Borussia meeskond on hetkel hoidmas liigas kolmandat kohta: tabeli tipus on eelmise aasta Meistrite liiga võitja Müncheni Bayern ning teisel kohal Bayeri Leverkusen. Dortmundi meeskonda lahutab Müncheni klubist seitse punkti, ent Lewandowski arvates on veel vara neid tiitli pärast võitlejate hulgast maha kanda.

«Praegu on veel liiga vara, et tiitlit jagama hakata,» rääkis Lewandowski Saksa väljaandele Bild. «Võib juhtuda, et Bayernit tabab väike kriis nagu suurklubidel aeg-ajalt juhtub. Ma ei ole kunagi meisse usku kaotanud, aga peame ise kindlustama, et suudame oma mängud ära võita,» selgitas Dortmundi staar.

Lewandowski peaks järgmisel suvel Borussia meeskonna ridadest lahkuma mingi liituma just Müncheni Bayerniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles