Kullamäe suure võidu järel: edu tõi pikem pink

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas täna võõrsil peetud EuroChallenge kohtumises 63:81 Ventspilsi meeskonna. Rocki peatreener Gert Kullamäe kiitis oma hoolealuseid ja avaldas arvamust, et üheks võidu võtmeks oli Tartu klubi pikem pink.

Rock kaotas avaveerandi küll 18:21, ent poolajaks oldi omakorda 46:37 juhtimas. Mänguohje ei antud käest ka teisel poolajal: kolmanda veerandaja järel oli seis Rockile 61:46 ning kokkuvõttes vormistati suur 81:63 võit.

Rocki peatreener Kullamäe rõõmustas meeskondliku esituse üle. «Hea meel nii võidu kui ka selle üle, et tegime hea mängu. Poisid olid väga tublid ja täitsid oma ülesandeid superhästi,» kiitis Kullamäe. «Me oleme Ventspilsiga võrdsed meeskonnad ja sageli jäävad omavahel lugema pisiasjad. Meie eksisime väikestes asjades vähem ning kuna meil on kõik terved ja mängivad oma harjumuspärasel positsioonil, siis oli meil kasutada ka pikem pink. Meil ei kukkunud keegi ansamblist välja ja usun, et see oli kindlasti üheks määravaks asjaoluks,» analüüsis Rocki peatreener.

Samas tunnistas Kullamäe, et päris kõik mehed 100% terved ei ole. «Marek Doronin ja Timo Eichfuss on meil poolterved mehed,» rääkis Kullamäe. «Marekil on probleeme seljaga ja Timol ribidega. Aga suur-suur aitäh neile, sest nad tulid täna ja tegid oma asjad ning minutid ära nii kaitses kui rünnakul,» rääkis Kullamäe.

Samuti kiitis Tartu klubi juhendaja Rocki eest oma esimese eurosarja kohtumise pidanud leedulast Vilmantas Dilyst, kelle arvele kogunes täna 16 mänguminuti jooksul 11 punkti. «Ta on hästi meeskonda sulandunud ja kõik on ta hästi vastu võtnud. Dilys on kõrge korvpalli-IQ'ga mängumees ning suudab lennult treenerite juhiseid haarata ja mängu lugeda. Kindlasti saab ta veel paremini esineda, kui meie rütmiga veel veidike harjub,» rääkis Kullamäe.

Rockil on nüüd alagrupis kirjas kaks võitu ja kaks kaotust, sellega hoitakse Ventspilsi järel teist kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles