Walkeri surmaauto juht – iginoor võidusõidutalent ja tuntud ettevõtja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker ja Roger Rodas
Paul Walker ja Roger Rodas Foto: Always Evolving

Pühapäeval raputas maailma kuulsa näitleja Paul Walkeri surm. Walkeri hea sõber Roger Rodas kaotas Porsche Carrera GT üle kontrolli ning tegi raske avarii. Mõlemad mehed hukkusid.

Kui Walkeri elu saavutused on avalikkusele teada ja tuntud, siis võidusõitja Rodasest teatakse aga vähe. Walker ja Rodas kohtusid juba aastaid tagasi. Rodas kihutas Porsche GT3ga, millega oli kunagi sõitnud ka Walker. Mehed hakkasid suhtlema ning said sõpradeks. Koos hakati osalema erinevatel võidukihutamistel.

Rodase võidusõidukarjäär hakkas seejärel üha enam tuult tiibadesse saama. Vaatamata vanusele oli ta 37-aastaselt Pirelli World Challenge sarjas üks hooaja parimaid uustulnukaid. Tänavusel aastal tegi ta kaasa kümnel etapil ning sai kokkuvõttes 13. koha. Varasematel aastatel oli ta kahel korral võitnud Pirelli Drivers Cupi etapi.

38-aastaselt surnud Rodase jaoks oli võidusõitmine siiski pigem hobi. Ta oli Californias tuntud eduka ettevõtjana. Teda jäid leinama naine ja kaks last. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles