Kreegi koduklubi jaoks on homne mäng nagu finaal

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek (keskel, hüppamas) Eesti koondise eest mängimas.
Ardo Kreek (keskel, hüppamas) Eesti koondise eest mängimas. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Prantsuse võrkpalli meistriliigas võidult-võidule sammuv (neli järjestikust võitu) Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley kohtub neljapäeval eesti aja järgi kell 19 Budva Budvanska Rivijera meeskonnaga. Montenegros toimuv Euroopa Meistrite Liiga kohtumine on alagrupi neljas, Pariis hoiab hetkel 6 punktiga Rzeszowi Asseco Resovia (POL) järel teist kohta, vaid ühe punkti kaugusel on Budva meeskond.

Pariisi meeskonna peatreener Dorian Rougeyron edastas CEVi kodulehele antud intervjuus oma soovi, et mängijad võtaks järgmist mängu Budva vastu kui finaalkohtumist. «Me peame üles näitama agressiivsust ning head keskendumist mängu algusest lõpuni, kui soovime play-offi pääsemise lootusi elus hoida,» sõnas ta.

Neljapäevaõhtusele mängule läheb Pariis vastu oma tugevaimas rivistuses, mängukõlbulik on ka vahepeal vigastusega eemal olnud prantslasest diagonaal Mory Sidibé. Teine sama alagrupi neljanda vooru kohtumine Rzeszowi ja Ceske Budejovice Jihostroj vahel peetakse kolmapäeva õhtul.

Neljanda vooru kohtumised on juba peetud B- ja E-alagrupis. B-alagrupis oli Maaseiki Noliko (BEL) 3:0 parem Piraeuse Olympiacosest (GRE) ning Belgorodi Belogorie (RUS) võitis 3:0 VK Osrava (CZE). Alagrupi kindel liider on 12 punktiga Belgorod, teisele edasipääsukohale kandideerivad võrdselt 6 punkti kogunud Maaseik ja Piraeus.

E-alagrupis olid võidukad Venemaa klubid - Kaasani Zeniit (RUS) alistas 3:1 Posojilnica AICH/DOB (AUT) meeskonna ja Novosibirski Lokomotiiv oli sama tulemusega parem Marecata Lube Banca Marchest (ITA). E-alagrupis on edasipääsuvõimalused kolmel meeskonnal: Kaasan (9 punkti), Macerata (8) ja Novosibirsk (7).

F-alagrupis peeti teisipäeval üks kohtumine, kui poolakate Jastzebski Wegiel mängis 3:1 üle Constanta Tomise (ROU). G-alagrupis alistas Vfb Friedrichshafen 3:1 Istanbuli Galatasaray.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles