Paul Walkeri ja eksvõidusõitja surmaavariist avaldati uus ootamatu video

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjujad kustutavad autot, millega tegid avarii Roger Rodas ja Paul Walker.
Tuletõrjujad kustutavad autot, millega tegid avarii Roger Rodas ja Paul Walker. Foto: SCANPIX

CNN avaldas uued kaadrid hetkest, kui eksvõidusõitja Roger Rodase juhitud Porsche Carrera GT tabab tänavavalgustusposti. Laupäeva õhtul aset leidnud rängas avariis hukkusid nii Rodas kui ka näitleja Paul Walker.

Kõrvalasuva hoone turvakaamera salvestas hetke, kui auto põrkab kokku tänavavalgustusposti ja seejärel puuga. Üllatav on aga see, et kulub pea minut, enne kui auto juurest hakkab tõusma suitsu ning seejärel paar minutit hiljem ka leeke. Seetõttu peetakse võimalikuks, et Walker ja Rodas hukkusid juba kokkupõrkehetkel, mitte sellele järgnenud tulekahjus nagu seni arvati.

Kummagi mehe ametlikku surmapõhjust ei ole tänaseni avaldatud ning Los Angelese lahanguarst keeldus kinnitamast isegi seda, kas mõlema surnukeha isik on juba hambakaartide abil tuvastatud. Samuti peaks lahkamine lõplikult tõestama, kas surmaautot roolis kokkupõrke hetke selle omanik Rodas, nagu tunnistajad väitsid.

Vaata videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles