Aigar Leok ei hoia isegi vigastuse ajal krossist eemale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok.
Aigar Leok. Foto: Karli Saul

Ammu räägitud tõde peab paika: motokrossisõitjaks sünnitakse. Kuigi Eesti üks parimaid krossimehi Aigar Leok ravib maksarebendit, ei suuda ta end radadelt ka vigastuse ajal eemal hoida.

«Külastan võistlusi ja hoian end Eesti motokrossiga kursis,» vastas Leok küsimusele, millega praegusel sunnitud vabal ajal tegeleb. «Kui keegi küsib, siis annan ka näpunäiteid.»

Aigar Leok sõidab õige pea koos noorema venna Mariniga Saksamaale, et kaeda viimase võistlemist supermoto sarjas. Miks paljud noored eestlased just supermotole pühendunud, ei osanud Aigar kommenteerida.

«Ei kujuta ette, mis neid tõmbab. Ise olen proovinud ja ei lähe üldse peale. Mulle meeldivad suuremad väljakutsed,» sõnas Leok.

Kusjuures motokrossi vaatamise kõrvalt on Aigar Leok käinud kaemas ka suurt korvpallifinaali Tartu Rocki ja Rakvere Tarvase vahel. Rocki toetajana ei oska ta siiski ennustada, kuidas enne tänast 2:2 viigis olev seeria lõppeb.

«Ei tea, miks klubid pole kodus suutnud võita. Eks palju oleneb sellest, kellele satub olema hea päev,» arvas Leok.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles