Balotelli avalik palvekiri: tahan olla normaalne

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Jalgpallitäht Mario Balotelli kirjutas telesaatele Verissimo avaliku kirja, paludes ajakirjanikel ja tavainimestel oma privaatsust austada.

Balotelli märkis kirjas, et kodumaal antakse talle veel vähem vabadust kui eelmises koduklubis Manchester Citys mängides. Eeskätt pahandas ründajat see, kuidas avalikkus tegi suure numbri tema Twitteri-postitusest «See on lõpp», mis oli suunatud MMA-võitlejale Giorgio Petrosjanile, kuid tekitas hulgaliselt spekulatsioone.

«Minu jaoks on tegemist väga kaootiliste aegadega. Ükskõik mis liigutuse ma ka teen, olgu selleks siis kas või tõelisele sõbrale suunatud lihtne postitus, kasutatakse seda ära, et püstitada uusi väiteid, mida mina pole välja käinud,» kirjutas Balotelli. «Välismaal on teisiti. Ajakiri Time asetas mind maailma 100 kõige mõjukama inimese hulka ja sellel peab olema põhjus. Tean, et mul on elus vedanud, aga vahel tahan minagi normaalse inimese kombel elada. Alla kirjutanud – tõeline Milani fänn,» lõpetas Balotelli.

23-aastane ründaja andis ka intervjuu veebiajakirjale BuoneNotizie, tunnistades, et on minevikus vigu teinud. «Tean, et ma pole kuigi diplomaatiline. Käitun instinktiivselt ja kui mul midagi pähe tuleb, ütlen selle välja, aga ma ei jaga hinnanguid inimeste kohta, keda ma ei tunne. Oleks tore, kui teised sama teeksid,» märkis Balotelli. «Hinnangute jagamine teeb haiget. Mitte niivõrd mulle, sest ma võin palju asju üle elada, aga mind ümbritsevatele inimestele – meeskonnakaaslastele, perele, kes loevad asju, mis on liialdatud või suisa välja mõeldud,» lausus Balotelli.

«Võin vaid öelda, et vabandan. Enamat ma teha ei saa, sest tean, mis on tõsi ja mis mitte. Kui tagasi mõelda, siis kindlasti ei viskaks ma Interi särki maha. Püüan üht-teist enda käitumises muuta. Aga jään ja tahan alati jääda iseendaks,» lisas Balotelli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles