Guardiola vigastada saanud Robbeni kohta: asi ei ole hea

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben.
Arjen Robben. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeeskonna Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola kinnitas, et eilses karikamängus vigastada saanud Arjen Robbeni olukord ei ole kiita.

Bayern oli eilses Saksamaa karikamängus kohtumas Eesti koondislase Ragnar Klavani koduklubi Augsburgiga, kui Robbeni niitis kohtumise algusfaasis maha Augsburgi väravavaht Marwin Hitz, kes teenis olukorra eest kollase kaardi. Robben lahkus väljakult kanderaamil.

Peatreener Guardiola ütles ajalehele Bild, et Robbeni olukord on üsna halb. «Asi ei ole hea. Ta on viimasel ajal uskumatult hästi mänginud ning ma loodan, et ta saab meid vähemalt klubide maailmameistrivõistlustel aidata,» rääkis Guardiola. Klubi pole veel teada andnud, kauaks Robben palliplatsilt eemale jääma peab.

Hoolimata Robbeni vigastusest suutis Bayern eile seisuga 2:0 võita. Väravate autoriteks olid neljandal minutil Robben ning 78. minutil Thomas Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles