Euroliiga määras mängu ajal kaklema läinud tippmeestele karmid karistused

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympiacose ja Galatasaray mängijad kähmlemad.
Olympiacose ja Galatasaray mängijad kähmlemad. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga määras möödunud nädalal peetud Piraeus Olympiacose ja Istanbuli Galatasaray mängu ajal toimunud kakluses osalejatele karistuseks nii mängukeelud kui ka suured rahatrahvid.

Kõige karmim karistus määrati Olympiacose sloveenist keskmängijale Mirza Begicile, kes diskvalifitseeriti neljaks mänguks ja lisaks sai ta ka 15000 eurose rahatrahvi, vahendas basket.ee.

Vaid õige vähe kergemalt pääsesid Georgios Printezis (Olumpiacos) ja  Pops Mensah – Bonsu (Galatasaray), kes said kumbki kolmemängulise keelu ja 10000 euro suuruse rahatrahvi.

Karistada sai ka mängu organiseerija ehk Olympiacos, kes peab inetu vahejuhtumi tõttu pidama järgmise kodumängu tühjade tribüünide ees ja maksma veel ka 39 000 euro suuruse rahatrahvi.

Euroliiga kahe viimase aasta meister Pireuse Olympiacose (7/0) on kolm vooru enne lõppu edasipääsu juba kindlustanud. Istanbuli Galatasaray (4/3) peab edasipääsu kindlustamiseks veel natukene pingutama, kuid omab samuti häid väljavaateid 16 parema hulka edenemiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles