Hülkenberg: tahan tugevat tiimikaaslast

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg.
Nico Hülkenberg. Foto: SCANPIX

Käesoleval nädalal kinnitas vormel-1 sarjas sõitev Force India meeskond, et järgmisel hooajal istub nende masina rooli sel aastal Sauberis sõitnud Nico Hülkenberg. Taas Force Indiaga ühinev Hülkenberg ütles, et meeskonnakaaslase suhtes tal eelistusi pole, ent kaassõitja peaks talle piisavalt konkurentsi pakkuma.

Pärast 2012. aastat Force Indiast lahkunud Hülkenbergi tulevik on meeskonnas kindel, ent teist sõitjat pole Force India veel avalikustanud. Lõppenud hooajal India meeskonnas sõitnud Adrian Sutil ja Paul di Resta soovivad mõlemad küll tiimi jääda, ent vormeliringkondades on rohkelt spekuleeritud ka jutuga, et Hülkenbergi kaassõitjaks saab McLareni rooli keeranud Sergio Perez.

Hülkenbergi kinnitusel tema kedagi eelnimetatuest ei eelista.  «Minu jaoks pole see ausalt öeldes oluline,» ütles sakslane Sky Sportsile. «Tahan, et meeskonnakaaslane oleks tugev ja pakuks mulle väljakutseid, sest sel viisil viime meeskonda ja üksteist paremini edasi. Tean, et mainitud on mitmeid nimesid, aga see pole minu otsustada,» lisas Hülkenberg.

Lõppenud hooajal sai Hülkenberg kokkuvõttes 10. koha. Force India meeskonna mehed di Resta ja Sutil olid 12. ja 13. kohal, meeskonnaga seostatud Perez lõpetas 11. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles