Unicsi peatreener: tahtsime Kalevile kätte maksta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaasani Unicsi peatreener Andrea Trinchieri.
Kaasani Unicsi peatreener Andrea Trinchieri. Foto: Liis Treimann

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond teenis eile võõrsil suure 44:94 kaotuse Venemaa meeskonnalt Kaasani Unics, keda paar nädalat tagasi VTB Ühisliigas kodus 60:57 võideti. Vastaste peatreeneri Andrea Trinchieri sõnul ei tahtnud nad kodus seekord ainult võita, vaid Kalevile kaotuse eest kätte maksta.

«Kaks nädalat tagasi kaotasime me Kalevile VTB liigas. Seetõttu ei tahtnud me vaid võita, vaid kätte maksta valusa kaotuse eest,» rääkis Trinchieri eilse võidu järel Eurocupi kodulehele. «Olen meie mängu üle rahul ning kiidan oma mehi, kes mängisid väljakul korralikult kogu 40 minutit. Kõik meie mängijad olid korralikult motiveeritud ja tulemus oli ka sellele vastav,» rääkis oma meeskonnast Trinchieri.

Kalev kaotas avaveerandi 7:26 ning kui kahel järgmisel veerandajal suudeti mängida enamvähem võrdselt, siis viimasel kümnel minutil viskasid Unicsi mehed 25 silma, lastes Kalevil skoorida vaid neli punkti.

Eurocupil on Unics võitnud G-alagrupis kõik kaheksa kohtumist, kalevlastel on ühe võidu kõrval kirjas seitse kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles