Sõber: Müürsepp reedel ei mängi

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp
Martin Müürsepp Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Suure tõenäosusega peab Rakvere Tarvas saama homme hakkama Martin Müürsepata. Pärast kaks ja pool aastat kestnud vigastusest tingitud pausi, tänavuse hooaja otsustavateks mängudeks oma esimesele treenerile Andres Sõbrale appi tulnud mehe jalad ei suuda enam jooksmise ja hüppamisega kaasnevat koormust taluda.

«Tegelikult ei tahtnud ma teda juba seekord mängu panna, ent ta tuli eile Rakverre, et koos meeskonnaga olla. Sellel mehel on suur süda,» rääkis Sõber ning tunnistas, et kui Müürsepp vägisi platsile kipub, ei suuda ta teda ilmselt tagasi hoida. Seepärast ei saagi enne homset mängu olla milleski kindel.

Müürsepa raskused olid eile ilmselgelt näha. Valutavad jalad ei lubanud tal finaalseeria neljanda ja viienda mängu vahele jäänud päevadel treenida ning mängu ajalgi valmistas jooksmine talle suurt piina. Vapralt üritas ta 15 minutit, ent skoor jäi siiski nulli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles