Bryant vihjas oma naasmismängule

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi fännid peavad meeskonna staari Kobe Bryanti naasmist ootama paar päeva kauem, sest esialgu NBAs liikvel olnud jutud, et Lakersi vanameister võib naasta juba sel reedel, ei pea paika.

Kevadel Achilleuse kõõlust vigastanud Bryant ütles ise, et reedel ta Sacramento Kingsi vastu ei mängi. Seevastu ei välistanud Lakersi staar võimalust, et teda saab palliplatsil näha juba pühapäevases kohtumises Toronto Raptorsi vastu.

«Tunne on päris hea,» ütles Bryant ESPNile. «Täna on teine päev, kui olen saanud väljakule minna ning end korralikult liigutada ja hästi mängida. Mul oli tunne, justkui oleksin võimeline kõike platsil tegema. Homse mängu suhtes - vaatame kas mul õnnestub kolm päeva järjest korralikult treenida ning ka reedel hea trenn teha ning siis vaatame sealt edasi,» sõnas Bryant.

Lakers on ilma Bryantita mängides seni kogunud üheksa võitu ja üheksa kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles