Žalgiris kaotas Strasbourgile viimasel sekundil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Campbell tõi Strasbourgile võidu.
Louis Campbell tõi Strasbourgile võidu. Foto: SCANPIX

Siim-Sander Vene koduklubi Kaunase Žalgiris kaotas Euroliiga kaheksanda vooru kohtumises Strasbourgile 76:77. Mängu saatuse otsustas viimasel sekundil lauapõrkest tabatud kolmesega Strasbourgi tagamees Louis Campbell.

Žalgiris oli võidule väga lähedal, kui 2,8 sekundit enne neljanda veerandaja lõppu tabas raske viske Justin Dentmon ja viis Leedu klubi juhtima 76:74. Sellele järgnes time-out ja Strasbourg sai küljeaudi. Pall söödeti Campbellile, kes tabas lauapõrkest koos lõpusireeniga kolmese.

Ricardo Greer tõi Strasbourgi kasuks 16 ja Campbell 15 punkti ning 5 söötu. Žalgirise edukaim oli 18 silmaga Dentmon. Vene on vigastatud ja kaasa ei mänginud.

Žalgirisel on B-alagrupis viis kaotust ja kolm võitu, Strasbourgil kaks võitu ja kuus kaotust. Alagrupi liidril Madridi Realil on täisedu kaheksa võitu, Kristjan Kanguri tööandjal Milano Olimpial neli võitu ja neli kaotust ning Anadolu Efesil neli võitu ja kolm kaotust. Kaks võitu ja viis kaotust on saanud Brose Baskets.

Teised tulemused:

Belgradi Partizan – Kiievi Budivelnik 76:61

Milano Olimpia – Madridi Real 71:78

Siena Montepaschi – Zielona Gora Stelmet 60:59

Müncheni Bayern – Pireuse Olympiacos 103:105

Istanbuli Galatasaray – Malaga Unicaja 78:70

Tel Avivi Maccabi – Kubani Lokomotiiv 75:73

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles