Motherwellil on tõsised rahamured. Mis saab Anierist?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Golden Star Management

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier on alates augustist pallinud laenulepinguga Šotimaal Motherwelli ridades. Hetkeseisuga lõppeb tema leping jaanuaris ning Anier peaks naasema Norra klubi Stanavgeri Vikingi juurde. Mothewelli loots Stuart McCall rääkis meeskonna rahamuredest ning ei osanud eestlase tuleviku kohta midagi kindlat öelda.

Motherwell sai eelmisel nädalal Šotimaa karikasarjas üllatuskoatuse tugevuselt neljandas liigas pallivalt Albion Roversilt. Lisaks sportlikult masendavale tulemusele andis see resultaat tugeva löögi ka klubi rahakotile, kirjutab scotsman.com. Võib juhtuda, et jaanuarikuise üleminekuakna ajal tuleb mõni mees rahaks teha ning kahtluse all on ka laenul viibivate mängijate tulevik.

«Kardame jaanuaris toimuvat. Asi ei ole ainult karikasarja tulemuses, meil olid ka enne finantsprobleemid, tean seda hästi,» rääkis McCall. «Lionel Ainsworth ja Henri Anier on meil praegu laenul ja ma ei tea, mis neist edasi saab. Mu käed on seotud, kuigi ma ei ole olukorraga väga täpselt kursis, sest sellel nädalal ei jõudnud me klubis neid asju arutada.»

McCall ütles, et karikasarjast nii varajases faasis välja langemine mõjutab kindlasti klubi eelarvet. Võib juhtuda, et Motherwell on sunnitud rahaks tegema mõne meeskonna võtmemängija, näiteks Shaun Hutchinsoni. Ta kinnitas, et järgmisel nädalal kohtub ta klubi juhtidega ning siis peaks muuhulgas selgeks saama ka Anieri tulevik.

Sellel hooajal viis väravat löönud ründaja on ise kinnitanud, et tahab vähemalt hooaja lõpuni Motherwellis jätkata. Nüüd peavad Motherwelli ja Vikingi omavahel kokkuleppele jõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles