Hamiltoni soovitus: Ricciardo peab kohe Vettelit ründama

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja sõitja Lewis Hamilton jagas kahe hooaja vahel nõuandeid järgmisel aastal Red Bulli rooli istuvale Daniel Ricciardole ning väitis, et 24-aastane austraallane peab kohe uue hooaja alguses end kehtestama meeskonna senise esisõitja Sebastian Vetteli suhtes.

Hamilton jagas Ricciardole soovitusi oma kogemusest, kui ta 2007. aastal tegi oma F1-sarja debüüdi McLareni meeskonnas, kus tema kaassõitjaks oli kahel eelmisel aastal maailmameistriks tulnud Fernando Alonso. «Kui Ron Dennis (McLareni meeskonna juhatuse esimees- toim.) ütles mulle, et hakkan olema Fernandost palju aeglasem, siis arvasin, et ta eksib. Kohe esimesel etapil oma meeskonnakaaslase ründamine oli parem, mida sain F1 sarjas teha,» meenutas Hamilton oma debüüti, kus ta sõitis kohe esimeses kurvis Alonsost mööda. Hamilton andis mõista, et soovitab sama ka Ricciardole.

Suurbritannia sõitja kommenteeris ka Ricciardo väljavaateid uuel hooajal. «Ta istub heasse autosse, mille kohta oleksid paljud teised tahtnud. Mitte mina, sest mul juba on hea auto, aga elan talle kaasa ja loodan, et ta saab selle pingega hakkama. Loodan, et tal läheb hästi,» rääkis Hamilton.

Uus vormelihooaeg algab järgmise aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles