Segadus Chicago Bullsis: Rose tahab naasta, treener ei luba

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Korvpalliklubi Chicago Bullsi vigastada saanud staar Derrick Rose väitis, et oleks valmis oma meeskonda aitama, kui Bulls jõuab play-offidesse, ent tiimi peatreener Tom Thibodeau kinnitusel on Rose'i hooaeg lõppenud.

Eelmise hooaja vahele jätnud ja käesoleva hooaja alguses oma parema põlve meniskit vigastanud Rose teatas, et kuigi tema naasmine on meditsiiniliselt keeruline, oleks ta valmis tiimiga ühinema play-offideks. «Kui olen terveks saanud ja olukord nõuab, siis oleksin valmis mängima. Aga kui tegemist on täiesti teistsuguse situatsiooniga ja mu tervislik olukord pole see, mis ma loodan, siis pole ka vajadust mängida,» rääkis Rose.

Kuigi 25-aastane mängujuht on valmis kevadel naasma, siis meeskonna treeneri Tom Thibodeau jaoks on see välistatud. «Minu jaoks on ta hooaja lõpuni väljas,» väitis Thibodeau kindlalt. «Kui midagi aja jooksul muutub, siis... Tahame, et ta oleks järgmiseid samme võttes täiesti terve. Praeguseks hetkeks oleme enda jaoks paika pannud, et ta on selleks hooajaks väljas ning kavatseme sellele just nii läheneda,» andis Bullsi juhendaja mõista, et uks Rose'i jaoks pole küll täiesti suletud, ent suure tõenäosusega teda võimalike play-offide puhul siiski platsile ei lasta.

Bulls on hetkel kogunud kaheksa võitu ja üheksa kaotust, sellega ollakse idakonverentsis seitsmendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles