Mäesuusakaunitar avaldas rusuva saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsey Vonn.
Lindsey Vonn. Foto: SCANPIX

Kevadel mäesuusatamise MMil rängalt põlve vigastanud ameeriklanna Lindsey Vonn on valmis taas võistlusrajale naasma. Siisk itunnistas ameeriklanna, et vigastusest paranemine ei ole kulgenud just kõige lihtsamalt.

«Enne seda kukkumist suutsin alati traumadest kiiresti taastuda. Seekord ma seda ei suutnud,» tunnistas Vonn ajakirjale Red Bulletin. «Esimese kolme nädala jooksul oli olukorraga väga raske leppida. Ma ei suutnud midagi teha, ma ei suutnud endale isegi kohvi tuua. Ma ei suutnud istuda ja sellega oli raske leppida.»

Vonn teeb enne Sotši OMi oma esimese võistluse reedel, kui ta osaleb MK-sarjas kiirlaskumise võistlusel. Vonni sõnul sõidab ta vaimusilmas alati kõik rajad enne ka läbi. «Kui ma hakkan õhtul voodis magama jääma, siis ma kujutan vaimusilmas veel võistlusarada ette ja just enne magama jäämist ma tavaliselt kukun,» avaldas Vonn teda häiriva fakti. «Seejärel ma ehmun ja olen kohe täiesti ärkvel. Seejärel pean asjaga jälle otsast peale alustama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles