Massa pole rahul Brasiilia MM-koondisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Vormel-1 piloot Felipe Massa pole rahul meestega, kelle Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Dunga valis MM-finaalturniirile sõitvasse koondisesse.

«Ausalt öeldes pole ma üldse rahul. Arvan, et suurem osa brasiillastest pole rahul,» ütles Massa intervjuus Brasiilia raadiole Jovem Pan. «MMile tuleb minna parimate mängijatega, aga Dunga seda ei tee. Ta valis mängijad, keda usaldab, aga jättis välja need, kes on kõige andekamad.»

Kõige rohkem pahandas Massat see, et Dunga jättis nimekirjast välja kahel korral aasta parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldinho ning Santose tõusvad tähed Neymari ja Paulo Henrique Ganso. Ganso ja Ronaldinho on varunimekirjas, mis tähendab, et nad saavad mängima siis, kui keegi saab vigastada. Neymar peab aga veel neli aastat ootama, enne kui tal tekib võimalus MM-finaalturniiril mängida.

«Minu arvates peaksid nii Neymar, Ganso kui ka Ronaldinho Lõuna-Aafrikasse sõitma,» sõnas Massa. «Nad on oma oskusi juba näidanud, nad peaksid selles nimekirjas olema.»

Jalgpalli MM-finaalturniir algab 11. juunil Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles