Jalgpalli MMil lähevad vennad taas alagrupimängus vastamisi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni mängumees Jerome Boateng (vasakul) ja Schalke ridades palliv Kevin Prince Boateng saavad omavahel madistada ka Bundesligas.
Müncheni Bayerni mängumees Jerome Boateng (vasakul) ja Schalke ridades palliv Kevin Prince Boateng saavad omavahel madistada ka Bundesligas. Foto: SCANPIX

2014. aasta jalgpalli MMi loos tõi alagrupimängudeks mitmeid huvitavaid vastasseise. Sarnaselt 2010. aasta MMile on taas võimalik vastasleerides korraga platsil näha vendi.

2010. aastal tehti jalgpalli MMi ajalugu, kui Saksamaa ja Ghana vahelises kohtumises jooksis sakslaste ridades väljakule keskkaitsja Jerome Boateng ja Ghana ridades tuli platsile tema poolvend Kevin-Prince Boateng.

2014. aasta MMil lähevad Saksamaa ja Ghana taas alagrupis vastamisi ja mõlemad vennad kuuluvad endiselt oma rahvuskoondiste ridadesse. «Vend, kohtume taas ... elu ongi just nii ilus! Ma ei suuda seda ära oodata ... armastan sind, vend,» teatas Kevin-Prince Boateng pärast loosimist Twitteris.

Samas alagrupis leiab aset veel üks huvitav vastasseis, kui USA koondise peatreenerina saab Saksamaa koondise vastu mängida Saksamaa legendaarne ründaja ja aastatel 2004 kuni 2006 ka sakslaste rahvusesindust juhendanud Jürgen Klinsmann.

Samas lähevad juba alagrupiturniiril vastamisi eelmise MMi finalistid Hispaania ja Holland. «Ütlesin mõnele heale sõbrale enne loosimist, et saame vastaseks Hollandi ja täpselt niimoodi läkski,» sõnas Hispaania koondise peatreener Vicente del Bosque.

MMi alagrupid:

A-grupp: Brasiilia, Kamerun, Mehhiko, Horvaatia

B-grupp: Hispaania, Tšiili, Austraalia, Holland

C-grupp: Kolumbia, Elevandiluurannik, Jaapan, Kreeka

D-grupp: Uruguai, Itaalia, Costa Rica, Inglismaa

E-grupp: Šveits, Ecuador, Honduras, Prantsusmaa

F-grupp: Argentiina, Nigeeria, Iraan, Bosnia ja Hertsegoviina

G-grupp: Saksamaa, Ghana, USA, Portugal

H-grupp: Belgia, Alžeeria, Lõuna-Korea, Venemaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles