Millise Poola klubi treeningutega liitub Rimo Hunt?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia ründaja Rimo Hunt läheb Poolasse testimisele
Tallinna Levadia ründaja Rimo Hunt läheb Poolasse testimisele Foto: Laura Oks

28-aastane jalgpallur Rimo Hunt tegi Tallinna Levadia ridades hea hooaja ning püüab nüüd leida tööandjat piiri tagant. Eile teatas tema agentuur Golden Star Management, et ründaja läheb testimisele Poola kõrgliigasse. Kuid millisesse klubisse?

Selle uudise jõudis üles korjata ka Poola meedia ning sealt on seni läbi käinud kolme klubi nimed: Wroclawi Slask, Krakovi Wisla ja Sergei Mošnikovi koduklubi Zabrze Gornik. Kui esimene klubi on liigatabeli tagumises pooles 13. kohal, siis järgmised kaks on Poola tipud – Gornik on hetkel teisel kohal ning Wisla on kolmas. Esikohta hoiab Henrik Ojamaa kodumeeskond Varssavi Legia.

Lähipäevadel selgub, millise Poola klubi treeningutega Hunt liitub ning kui ründajal peaks õnnestuma ka leping teenida, siis oleks tegu väga silmapaistva saavutusega. Veel 2010. aasta hooajal mängis Hunt Eesti tugevuselt kolmandas liigas M.C. Tallinna ridades. 2011. aastal siirdus ta toona esiliigas pallinud Tallinna Kalevisse ning lõi hooaja jooksul klubi eest koguni 44 väravat. Seejärel liitus ta Levadiaga ning sellel aastal valiti Hunt meistriliiga parimaks mängijaks. Lisaks tegi ta 27-aastaselt debüüdi ka Eesti koondise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles