Olümpiapäevik 11.08 - turvatöötajate huumorimeel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei leidis varga seljakotist majast kaduma läinud asjad.
Politsei leidis varga seljakotist majast kaduma läinud asjad. Foto: Raigo Pajula

Alles eilses lehes kirjutasin turvakontrolli läbimisest ja sellest, kuidas aeg-ajalt palutakse ka kotis olevast joogipudelist nende nähes lonksu võtta. Oleks ma seda lugu kirjutades teadnud, kui lõbus vahejuhtum meid täna ees ootab!


Käisime koos fotograaf Raigo Pajulaga väljaspool olümpiaala jalutamas, seega pidime pressikeskusesse naastes turvakontrollist läbi tulema. Mina pääsesin lihtsalt, ei pidanud isegi oma kahte asja turvalindile panema.



Näiliselt läks kergelt ka Pajulal, ent siis tuli tema juurde naeratav hiinlane ja küsis: «Mis pudel see teil kotis on?» Pajula vaatas noormehele suurte silmadega otsa ja väitis, et tal pole ühtegi pudelit. Ent kuna umbes kümme minutit tagasi olin tema kotist pastaka võtnud, siis teadsin, et mingi pudel seal oli. «Sina panid või?» küsis Pajula.



Lõpuks tuli fotograafil endalgi meelde, et tal on mahl kotis, tõi selle nähtavale ja võttis suure lonksu. Ja siis veel teisegi otsa. «On hea mahl, jah?» küsis hiinlane, mispeale Pajula pakkus ka talle lonksu. Hiinlane raputas viisakalt pead, ent haaras laua alt oma karastusjoogipudeli, lõi Pajulaga kokku ning lausus naeratades: «Teeme põhjani!»



Selleni seekord siiski ei jõutud, kuid pärast ühte lonksu lubas Pajula noormehele, et tuleb järgmine kord kahe viinapudeliga ja vaat siis tuleb põhjani juua. «Okei, ma ootan sind siis siin!» lubas hiinlane.



Eks ma annan teada, kui see järgmine kord tõepoolest juhtub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles