Bryant tuleb pühapäeval üle pika aja taas väljakule

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Kevadel Achilleuse kõõlust vigastanud Los Angeles Lakersi korvpalliklubi 35-aastane täht Kobe Bryant teeb sel hooajal oma esimese mängu pühapäeval Toronto Raptorsi vastu.

«Ma ei tunne, et miski mu tegutsemist väljakul segada võiks, kuigi vorm pole veel väga hea,» sõnas Bryant liiga kodulehe vahendusel. «Tunnen, et suudan efektiivselt mängida ja meeskonda aidata.»

Lakersi peatreeneri Mike D´Antoni sõnul Bryant esialgu väga palju mänguaega ei saa. «Ta on valmis mängima ja vigastusest täielikult paranenud,» sõnas juhendaja. «Mänguaja osas pole ma mingit konkreetset numbrit paika pannud, ent ilmselt viibib ta väljakul veidi üle 20 minuti. Tavaliselt vajavad pallurid pärast raskeid vigastusi mõningast sissesulamisaega ja nende mäng on veidi kõikuv, ent tegu on siiski Kobe Bryantiga ja ma ei tea, kuidas see tema puhul olema saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles