John Terry isa tunnistas end kokaiiniga kauplemises süüdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliässa John Terry isa Ted Terry tunnistas end täna kohtus kokaiiniga kauplemises süüdi.

Ted Terry müüs mullu 5. novembril Inglismaal Essexis veinibaaris nimega Unit 4 tabloidlehe News of the Worldi reporterile 3,5 grammi kokaiini, vahendab The Times.

News of the Worldi reporter teeskles, et ostab narkootikumi oma rikkale bossile, kogu tehing jäädvustati ka videolindile, mis anti hiljem üle politseile.

«See on õige kraam, ma saan laksu kätte, pole üldse paha,» ütles Ted Terry multimiljonäri autojuhti teeselnud reporter Dan Sandersonile.

Pärast tehingut palus Ted Terry, et Sanderson kellelegi ei räägiks, kes ta on. «See peab meie vahele jääma, ära ütle talle, et ma olen John Terry isa,» anus Ted Terry. «Sa ei tohi öelda, et ma olen John Terry isa.»

Terry võeti vahi alla, ent vabastati kautsjoni vastu. Tänasel kohtuistungil võttis Terry süü omaks, kuid tema advokaat Neil Saunders väitis, et ajakirjanikud võtsid Terry oma sihtmärgiks vaid seetõttu, et tema poeg on tuntud jalgpallur. Saunders lisas, et Terry’l on väga piinlik, et ta oma pojale peavalu on tekitanud.

John Terryl on olnud üsna sündmusterohke aasta. Mullu jäid tema ema Sue ja ämm Sue Poole vahele poevargusega. Tänavu veebruaris kaotas Terry Inglismaa koondise kaptenipaela, kuna sattus seksiskandaali keskmesse – nimelt olevat ta oma abikaasat petnud, magades oma klubikaaslase Wayne Bridge’i endise tüdruksõbraga.

Ted Terryt ähvardab kokaiiniga kauplemise eest kuni kuuekuuline vanglakaristus, kohus peaks otsuse tegema 1. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles