Anderson ja Rebane aitasid koduklubid kindlate võitudeni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson.
Merike Anderson. Foto: Rando Reining

Eesti naiste korvpallikoondise liider Merike Anderson aitas Belgia meistriliigas oma koduklubi Castors Braine´i 86:55 võidule DBC Houthaleni naiskonna üle. See oli Castors Braine´ile hooaja kümnes võit ühe kaotuse kõrval.

Anderson sai mänguaega 26 minutit ja viskas selle ajaga 9 punkti, sai kätte 6 lauapalli, andis 6 korvisöötu ja tegi 2 vaheltlõiget ning samapalju pallikaotusi. Celeste Trahan-Davis tõi võitjatele 30 punkti ja võttis 23 lauapalli. Kaotajate edukaim oli 20 punktiga Annelies Blommaers.

Castors Braine´il on nüüd liigas samapalju võite-kaotusi kui senisel ainuliidril Belfius Namuri Capitale´il, kes sai kümne võidu kõrvale laupäeval oma hooaja esimese kaotuse.

Viive-Kai Rebase Itaalia esiliigasse kuuluv koduklubi Udine sai nädalavahetusel samuti võidulisa, kui 67:49 alistati Vicenza Velco naiskond. Rebane tõi oma klubi kasuks 17 punkti ning sai kätte 12 lauapalli. 12 punkti visanud Laura Benco oli kaotajate edukaim.

Udine kerkis võiduga ka oma konverentsis esikohta jagama, kirjas on viis võitu ja kaks kaotust nagu ka Triestinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles