Bryant andis oma naasmismängule hävitava hinnangu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

Eile öösel pärast kaheksakuulist võistluspausi palliplatsile naasnud korvpalliklubi Los Angeles Lakersi superstaar Kobe Bryant oli oma tagasitulekumängu järel väga kriitiline.

Bryant alustas eilset kohtumist Toronto Raptorsi vastu algviisikus ning sai mänguaega 28 minutit. Selle ajaga sai 35-aastane Lakersi legend enda arvele üheksa punkti, kaheksa lauapalli, neli korvisöötu, kaks vaheltlõiget ja kaheksa pallikaotust. Los Angelese meeskond pidi aga superstaari naasmisest hoolimata tunnistama 94:106 Toronto klubi paremust ning Bryant ise kohtumisega rahule ei jäänud.

«Oli hunnik asju, mille ma ära rikkusin,» rääkis Bryant, kes andis oma isiklikule esitusele hindeks «F», mis tähendab läbikukkumist. «Praegu on mu vorm nagu hobuses*tt,» põrutas Bryant.

Eelkõige oli Lakersi ridadesse naasnud Bryant kriitiline just pallikaotuste pärast, sest terve meeskonna arvele kogunes neid 19 ning neist koguni kaheksa läksid Bryanti arvele. «Selles hävisin ma täielikult,» tunnistas Bryant, et üheks tema peamiseks eesmärgiks oli just pallikaotuste vältimine.

«See oli minu jaoks kõige olulisem ülesanne, et saaksin hakkama korvpalli käsitlemisega, sest tean, et pean hakkama vastutama mitmete väljakul tehtud otsuste eest. Mu rütm on sünkroonist täiesti väljas ning ma ei suuda ette näha söötude teekondi ja arvestada välja aega, mis kulub sellele, et söödud teistele kohale jõuaks. Aga arvan, et see on algus, ja igasugune algus on hea,» võttis Bryant oma tagasitulekumängu kokku.

Bryant vigastas käesoleva aasta aprillis oma Achilleuse kõõlust ja käis operatsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles