Skandaal koduses korvpallis: Hito esindajad nõuavad kohtunikelt vilistamata vea pärast aru

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HITO ja Rapla vaheline kohtumine.
HITO ja Rapla vaheline kohtumine. Foto: Video / youtube

Eesti korvpalli meistriliigas on lahvatanud skandaal: KK Hito esindajad on püstivihased pärast eilset kaotusmängu Rapla meeskonna vastu, sest Hito klubi esindajate arvates jäeti nende kasuks fikseerimata väga nähtav ebasportlik viga.

Eile peetud kohtumises oli käimas teine veerandaeg, kui Hito korvi all leidis aset olukord, milles Rapla mees Kristjan Voolaid hoidis viske takistamiseks kinni Hito meeskonna keskmängija Jeff Harperi käest. Kohtunikebrigaad koosseisus Timo Suslov, Ranno Konks ja Jegor Mitrofanski Voolaiule ebasportlikku viga ei vilistanud ning see ajas marru Hito pressiesindaja Rene Kundla, kes postitas oma Facebooki lehele olukorrast selge pildi. Ühtlasi nõuab Kundla oma postituse all ebasportliku vea vilistamata jätmise põhjust Aare Hallikolt, kes on Eesti tunnustatuim korvpallikohtunik.

HITO kaotas kohtumise Raplale 61:83.

Kõnealune olukord on videos näha alates 14.05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles