Lionel Messi langes iraanlaste vihalaine alla

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi ja Argentina koondise superstaar Lionel Messi sattus pärast reedel toimunud jalgpalli MMi alagruppide loosimist Iraani rahvusmeeskonna fännide rünnaku alla, kui rohkem kui 30 000 inimest postitas Messi Facebooki lehele negatiivseid kommentaare.

Argentina sattus järgmisel suvel Brasiilias peetaval MMil ühte alagruppi Bosnia ja Hertsegoviina, Nigeeria ning Iraaniga. Pärast loosimise tulemuste avalikustamist, sattus Messi Facebooki leht Iraani fännide rünnaku alla, sest Iraani rahvusmeeskonna toetajad polnud rahul sellega, et nende koondis peab astuma vastu maailmakuulsale ründeässale.

Kuigi kuulsa vutimehe lehele postitati rohkem kui 30 000 negatiivset kommentaari, jagus sama palju ka positiivset tagasisidet, sest paljud iraanlased vabandasid oma kaasmaalaste käitumise pärast ning kinnitasid, et Messi jääb endiselt nende iidoliks.

Hetkel on Messi vigastuse tõttu võistluspausil, ent klubijalgpalli Barcelona ridades mängiv vutikuulsus peaks naasma väljakule käesoleva aasta lõpus või uue aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles