Scolari tegi Brasiilia koondise kohta üllatava avalduse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Felipe Scolari.
Luis Felipe Scolari. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luis Felipe Scolari tunnistas järgmisel suvel peetava jalgpalli MMi eel, et tema juhendatav brasiillaste rahvusmeeskond mängiks parema meelega valitsevate Euroopa ja maailmameistrite Hispaaniaga kui teise Lõuna-Ameerika meeskonna Tšiiliga.

Scolari juhendatav Brasiilia loositi möödunud reedel A-alagruppi, kus mängivad veel Horvaatia, Mehhiko ja Kamerun. A-alagrupi võitja kohtub B-grupi teise kohaga, ent B-gruppi loositi nii valitsev maailmameister Hispaania, FIFA edetabelis üheksanda asetusega Holland kui ka 15. asetusega Tšiili. Neljandaks riigiks B-grupis on Austraalia, ent nende edasipääs oleks turniiri suurüllatus.

Brasiilia juhendaja Scolari peab B-grupist võimalike edasipääsejate hulgast kõige ohtlikumaks aga mitte hispaanlasi ega hollandlasi, vaid hoopis Tšiili rahvusmeeskonda, kes on Scolari sõnul brasiillastele tõeliseks nuhtluseks.

«Loodan, et Tšiili ei saa alagrupist edasi,» tunnistas Scolari. «Nende vastu on piin mängida. Nad on väga hästi organiseeritud, nad on intelligentsed, neil on head ääred. Parema meelega mängiksin Euroopa meeskonna vastu,» lisas Scolari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles