Kais: mängisime nii nagu oskasime

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kais
Kristjan Kais Foto: Raigo Pajula

Eesti rannavõrkpallurid Kristjan Kais ja Rivo Vesik andsid endast kõik, kuid pidid siiski 10 800 pealise publiku silme ees tunnistama olümpiaturniiril esimest asetust omavate hiinlaste Penggen Wu ja Linyin Xu paremust.

Kristjan Kaisi sõnul ei saa oma mängupildile etteheiteid teha. «Mäng oli tegelikult ilus,» rääkis Kais. «Mängisime nii nagu oskasime.»

Kaisi meelest sai mängu seisukohast otsustavaks hiinlaste suurepärane kaitsemäng. «Kaitses olid nad nii head, et tõid kõik pallid üles,» selgitas Kais.

Teise geimi suurt allajäämist selgitas Kais servil riski võtmisega. «Kui oli näha, et vastane on eest ära, riskisime serviga, et kui tuleb siis tuleb, aga seekord kahjuks ei tulnud,» kommenteeris Kais teise geimi suurt 11:21 kaotust.

Eesti esipaari mängu segab ikkagi ka Rivo Vesiku jalavigastus, mis pole eriti järele andnud.
«Haige jalg teeb valu,» kurtis Vesik. «Öösel ei saanud üldse magada, ega neid valuvaigistavaid tablette ei saa ka lõputult süüa.»

Siiski üritatakse neljapäevaseks otsustavaks alagrupi kohtumiseks Austria paari Gosch - Horsti vastu Vesiku jalga erinevate valuvaigistavate salvide ja määretega turgutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles