Bayern kaotas koduväljakul ManCity'le, ManU-le võit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad väravat tähistamas.
Manchester City mängijad väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas pidi oma tänavuse esimese kaotuse vastu võtma tiitlikaitsja Müncheni Bayern, kui koduväljakul jäädi 2:3 alla Manchester City’le. Vaatamata kaotusele kindlustas Bayern endale alagrupis esimese koha.

Bayern asus koduväljakul küll kiiresti Thomas Müller ja Mario Götze tabamustest juhtima, kuid esmalt lubati 28. minutil David Silval üks värav tagasi lüüa ning teisel poolajal viigistas Aleksandar Kolarov penaltist (59. minutil) seisu ja James Milneri 62. minuti tabamus tõi võidu City’le.

Koduliigas raskustes olev Manchester United naasis taas võidulainele, kui koduväljakul alistati tänu Phil Jonesi tabamusele 1:0 Donetski Šahtar.

Edasipääsu kaheksandikfinaali tagasid täna aga Leverkuseni Bayer ja Piraeuse Olympiacos. Lahtiseks jäi veel B-alagrupi lõplik seis, kuna Istanbuli Galatasaray ja Torino Juventuse kohtumine katkestati Istanbulis lumesaju tõttu. See matš peetakse lõpuni arvatavasti homme.

A-alagrupi lõplik tabeliseis: 1. Manchester United 14 punkti, 2. Leverkuseni Bayer 10, 3. Donetski Šahtar 8, 4. Real Sociedad 1.

B-alagrupp: 1. Madridi Real 16 punkti, 2. Torino Juventus 6, 3. Galatasaray 4, 4. FC Kopenhaagen 4. Juventus ja Galatasaray on pidanud ühe kohtumise vähem.

C-alagrupi lõplik tabeliseis: 1. PSG 13 punkti, 2. Piraeuse Olympiacos 10, 3. Lissaboni Benfica 10, 4. Anderlecht 1.

D-alagrupi lõplik tabeliseis: 1. Müncheni Bayern 15, 2. Manchester City 15, 3. Viktoria Plzeň 3, 4. Moskva CSKA 3.

Tänased mängud:

A-alagrupp:

Manchester United – Donetski Šahtar 1:0

Värav: 67. Jones

Real Sociedad – Leverkuseni Bayer 0:1

Värav: 49. Toprak

B-alagrupp:

FC Kopenhaagen – Madridi Real 0:2

Väravad: 25. Modric, 48. Ronaldo

Galatasaray – Juventus 0:0 - Mäng katkestati kehvade ilmaolude tõttu!

C-alagrupp:

Benfica – PSG 2:1

Väravad: 45. pen. Lima, 58. Gaitan - 37. Cavani

Olympiacos – Anderlecht 3:1

Väravad: 33., 58. Saviola, 90.+5. Dominguez - 39. Kljestan

D-alagrupp:

Müncheni Bayern – Manchester City 2:3

Väravad: 5. Müller, 12. Götze - 28. Silva, 59. Kolarov, 62. Milner

Viktoria Plzeň – Moskva CSKA 2:1

Väravad: 76. Kolar, 90.+1. Wagner - 65. Musa

Tabeliseisud enne viimast vooru:

A-alagrupis on endale edasipääsu taganud Manchester United, kes hoiab 11 punktiga esikohta. Teist kohta ja edasipääsu jahivad veel Donetski Šahtar ja Leverkuseni Bayer. Šahtar kohtub täna võõrsil ManU-ga ja Bayer läheb võõrsil vastamisi Real Sociedadiga.

Tabeliseis: 1. Manchester United 11 punkti, 2. Donetski Šahtar 8, 3. Leverkuseni Bayer 7, 4. Real Sociedad 1.

B-alagrupis on edasipääsu ja alagrupi esikoha juba taganud Madridi Real. Teist kohta jahivad Juventus ja Galatasaray, kes kohtuvad täna omavahel Türgis. Juventusele piisab seejuures edasipääsuks ka viigist.

Tabeliseis: 1. Madridi Real 13 punkti, 2. Juventus 6, 3. Galatasaray 4, 4. FC Kopenhaagen 4.

C-alagrupis on edasipääsu ja alagrupis esikoha endale taganud PSG. Teise koha eest võitlevad Piraeuse Olympiacos ja Lissaboni Benfica. Olympiacos võõrustab täna alagrupi punast laternat Anderlechti ja Benficale sõidab külla PSG. Kui Olympiacosel ja Benfical on lõpuks võrdselt punkte, siis omavahelistes mängudes on eelis Olympiacosel.

Tabeliseis: 1. PSG 13 punkti, 2. Olympiacos 7, 3. Benfica 7, 4. Anderlecht 1.

D-alagrupis on mõlemad edasipääsejad selged, kuid täna pannakse omavahel paika alagrupi võitja. Edasipääsu juba taganud Müncheni Bayern ja Manchester City kohtuvad täna Saksamaal, City peab alagrupis esikohale tõusmiseks alistama Bayerni vähemalt kahe väravaga, kuna esimeses omavahelises matšis teenis Bayern 3:1 võidu.

Tabeliseis: 1. Müncheni Bayern 15 punkti, 2. Manchester City 12, 3. Moskva CSKA 3, 4. Viktoria Plzeň 0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles