FC Barcelona võib Camp Nou lammutada ja ehitada uue megastaadioni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camp Nou.
Camp Nou. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskond võib tulevikus hakata mängima uuel megastaadionil, mis mahutab 105 000 pealtvaatajat. Barcelona juhtkond kaalub praegu võimalust ehitada uus staadion või renoveerida legendaarset Camp Nou’d.

Barcelona juhtkond lubas jaanuaris teatada, kas hakatakse ehitama uut staadionit või valitakse renoveerimine. Praegu mahutab Camp Nou 99 354 pealtvaatajat ja selle näitajaga ollakse Euroopas esimesel kohal, kirjutab The Guardian.

Kui Barcelona valib renoveerimise kasuks, siis hakkab Nou Camp samuti edaspidi mahutama 105 000 pealtvaatajat ja lisaks paigaldatakse areenile ka katus. Kui otsustatakse ehitada aga uus areen, siis ka sellele tuleb katus ja maad uue võimsa areeni ehitamiseks saadakse Barcelona Ülikoolilt. Kui Barcelona hakkab ehitama uut staadionit, siis selle ehitamisel kasutatakse Nou Campi struktuure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles